02187273

نکات دیگر راه اندازی voip در منزل

نکات دیگر راه اندازی voip در منزل

در بخش اول خوانید که تست ویپ و امتحان کردن تمامی جلوه ها و گزینه هایی نظیر کال فورواردینگ که از طریف شرکت های ویپ به شما پیشنهاد میشود، بعد از راه اندازی ویپ ضروری است. نکات قابل توجه پیرامون راه اندازی voip در منزل مفصل است که بخش بعدی آن را در ادامه می خوانید.

در راه اندازی voip در منزل به چه مواردی توجه کنیم؟

توجه به سرعت آپلود
این که ارتباط شما به صورت همزمان دو طرفه یا بیشتر باشد، به سرعت آپلود شما بستگی دارد. برای این که بفهمید ظرفیت یا کشش سیستم شما با توجه به پهنای باند فعلی چه قدر است ، باید مقدار فعلی را با مقدار استاندارد 256 کیلوبایت بر ثانیه بسنجید. در صورتی که سرعت فعلی شما از میزان گفته شده کمتر باشد، امکان ارتباط به صورت سه طرفه یا بیشتر نیست. همچنین بیشتر از یک خط را نمی توانید با استفاده از این سرعت ، به ویپ متصل کنید. با توجه به این محدودیت ها ، شرکت های ویپ قابلیتی به نام bandwidth saver معرفی کردند. با این قابلیت ، هر تماس به جای استفاده از حداکثر پهنای باند ، تنها از یک سوم آن استفاده می کند تا در برقراری ارتباطات ، تاخیر یا قطع و صلی ایجاد نشود.
توجه به نوع منبع تغذیه
تا جایی که امکان دارد ، مودم ، روتر و آداپتور خود را به یک منبع تغذیه یکسان وصل کنید که هیچ گونه مصارف دیگری ندارد و صرفا برای تامین انرژی ویپ باشد. انجام این کار سبب میشود که بتوانید در مدت زمان بیشتری ، استفاده بهتری از حداقل امکانات خود داشته باشید و برق رسانی به خوبی انجام شود.
تست قطعی و وصلی ویپ
بعد از راه اندازی ویپ ، اگر گاهی مشکلات قطعی و وصلی برای شما پیش آمد ، ابتدا اینترنت خود را چک کنید و سپس ویپ را به مدت 30 ثانیه از برق بیرون بکشید. این کار سبب ریکاوری دستگاه میشود.

پیمایش به بالا