02187273

مدیریت مرکز تماس

نرم افزار مدیریت مرکز تماس بصورت بومی طراحی شده و برای سازمانها ، دانشگاه ها ، شرکتهای دارای مرکز فروش ، مرکز خدمات پس از فروش و … مناسب می باشد.شرکتها، سازمانها و موسسات مختلف برای ارتباط با مخاطبین خود، اقدام به راه اندازی مدیریت مرکز تماس یا Call center میکنند که مخاطبین مرکز تماس شامل مشتری، ارباب رجوع، شهروندان، دانشجویان، کارمندان، موکلین، شرکا و سهامداران و… بوده که از طریق مرکز تماس با سازمان مربوط تماس برقرار می کنند.

– مرکز تماس مبتنی بر شبکه  (IP PBX) :

این نوع مرکز تماس دارای مزیتهای ویژه ای میباشد که محدویت مکانی و سخت افزاری را از میان برداشته است. مرکز تماس مبتنی بر شبکه  (IP PBX) امکانات پیشرفته ای را جهت ارتباط با انواع مختلف تجهیزات مخابراتی ارائه مینماید. با توجه به بستر مخابراتی سازمان میتوان از این تکنولوژی به تنهائی یا به همراه ساختار و تجهیزات فعلی سازمان استفاده نمود.

– مرکز تماس آنالوگ  (Private branch exchange):

PBX یک دستگاه سانترال یا مرکز تماس آنالوگ بوده که در شرکتها و سازمانها جهت ارتباط دادن بخش های مختلف سازمان بر روی بستر خطوط تلفن خدمات مرکز تماس محدودی را ارائه می دهد. این مرکز تماس ، خطوط تلفن های داخلی را بصورت آنالوگ یا دیجیتال بر روی زوج سیم مسی تلفن فراهم می کند البته مرکز تماس آنالوگ هزینه نگهداری و توسعه نسبتا سنگینی داشته و امکانات محدودی را ارائه می نمایند.

راه حل های پیشرو برای پیاده سازی مرکز تماس VoIP در سازمان :

  1. ایجاد مرکز تماس ویپ در یک سازمان به صورت مستقل

  2. ایجاد ارتباط بین مرکز تماس ویپ و دستگاه سانترال موجود در سازمان

  3. ایجاد مرکز تماس ویپ برای زیر مجموعه های سازمان و ارتباط بین مراکز

  • ایجاد مرکز تماس ویپ VoIP در یک سازمان به صورت مستقل :

در این حالت مرکز تماس به عنوان یک سرور با تجهیزات سخت افزاری در سازمان  نصب می گردد و خطوط ورودی به این مرکز تماس می تواند خطوط تلفن شهری مخابرات یا E1 خطوط اینترنتی و IN 909 باشد. پس از ارتباط و پیاده سازی مرکز تماس با شبکه داخلی سازمان، خطوط داخلی و کاربران سیستم تعریف می گردند. در صورتی که لازم باشد تلفن های معمولی با رابط شبکه، تلفن های مخصوص ویپ VoIP یا نرم افزار های Sip Phone ،گوشی های  بیسیم  ،  WiFi موبایل ها و تبلت ها را می توان در این سیستم تعریف نموده و آنها نیز مانند یک تلفن رومیزی در سازمان قابل استفاده می باشند.

  • ایجاد ارتباط بین مرکز تماس ویپ و دستگاه سانترال موجود در سازمان :

در این حالت مرکز تماس ویپ به روش اول پیاده سازی شده و سپس پل ارتباطی بین این دو مرکز تماس بوجود می آید. در این نوع ارتباط کماکان میتوان از امکانات هر دو مرکز تماس استفاده نمود اما در بعضی امکانات لحظه ای مانند افزونه مانیتورینگ یا تحلیل صف محدودیت هایی بوجود خواهد آمد.

  • ایجاد مرکز تماس ویپ برای زیر مجموعه های سازمان و ارتباط بین مراکز:

با این روش می توانید هزینه تماس بین دفاتر خود را بصورت چشمگیری کاهش داده و از طریق شبکه یا اینترنت دفاتر یا شعبات خود را به یکدیگر متصل نمایید با بکارگیری مرکز تماس تحت شبکه تماس های تمام شعبات یا دفاتر خود را بصورت یکپارچه مدیریت نمایید.

 

شایان ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه مدیریت مرکز تماس مراجعه نموده و با امکانات نرم افزاری مدیریت مرکز تماس ماهان ویپ آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا