02187273

انواع تلفن تحت شبکه و کاربرد آن

تلفن تحت شبکه

همانطور که در مقاله قبلی در رابطه با تلفن های تحت شبکه توضیحاتی را در اختیارتان گذاشته ایم، امروز در رابطه با کاربرد و انواع آن صحبت می کنیم. برای مطالعه مقاله قبل در رابطه با تلفن تحت شبکه کافیست بر روی لینک کلیک کنید تا به صفحه مورد نظر منتقل شوید.

هر کسی که نیاز مبرمی به این تکنولوژی و فناوری داشته باشد، در وهله اول فکر می کند، خرید کار ساده ای است. اما شما فقط با دانستن درباره تلفن های تحت شبکه نمی توانید بهترین آن ها را انتخاب کنید. بلکه باید انواع آن را بشناسید، ویژگی هر یک را با جزئیات تخصصی بدانید تا بتوانید با دیگر محصولات موجود در بازار مقایسه کنید. و در نهایت بهترین سرویس را خریداری کنید.

انواع تلفن تحت شبکه:

این نوع تلفن ها انواع مختلفی دارند که هر کدام کاربرد و کارایی خاص خودش را دارد و برای هر شغل و سمتی میتوان از تلفن های IP استفاده کرد. اما نکته لازم به ذکر این است که تلفن های تحت شبکه معمولا برای هر سمت کارایی متفاوتی دارد. برای اطلاع از کاربرد هر یک از تلفن های تحت شبکه در ادامه همراه ما باشید.

  • نوع اول، تلفن های تحت شبکه مدیریتی:
    این تلفن مناسب افرادی چون مدیر عامل ها، اعضای هیات مدیره و مدیران و معاونان ارشد سازمان ها و شرکت ها است که دارای ویژگی های منحصر به فردی مانند صفحه نمایش بزرگ، امکان انتقال تماس، برقراری همزمان چندین تماس، پشتیبانی از چند خط، دکمه های قابل برنامه ریزی یا همان Soft Keys ها، امکان اضافه شدن دکمه های کاربردی یا همان Extension Module ها و مجهز به بلندگو است. این ویژگی ها سبب شده تا این IP Phone، یک تلفن کارآمد و مناسب برای مدیران باشد.
  • نوع دوم، تلفن های تحت شبکه مدیران اجرایی:
    این تلفن مناسب افرادی چون مدیران میانی، مسئول دفترها، کارشناسان بازرگانی و کارشناسان خرید است که در طول روز و ساعات کاری تماس های زیادی می گیرند. بخش اجرایی به چندین داخلی برای هماهنگی های تلفنی چند جانبه، تماس های سه طرفه، امکان اتصال هدست، محهز بودن تلفن به بلندگو و امکان اضافه شدن دکمه های کاربردی یا همان Extension Module نیاز دارد.
  • نوع سوم، تلفن های تحت شبکه کارشناسی:
    این تلفن مناسب افرادی است که تماس های ورودی و خروجی کمی دارند و انتظارات خاصی از تلفن ندارند. این دسته از تلفن ها امکانات کمتر و قیمت به صرفه تری دارند که درصد زیادی از آن ها استفاده می کنند. با انتخاب درست تلفن های کارشناسی، هزینه شبکه IP Telephony شما کاهش پیدا می کند.
  • نوع چهارم، تلفن های تحت شبکه ATA:
    افرادی که از این تلفن استفاده می کنند، معمولا افراد سازمانی هستند و استفاده آن ها از تلفن بسیار محدود و نا چیز است و گاهی پیش می آید که فقط به یک keypad احتیاج دارند. تلفن های مناسب این افراد معمولا AtA است که کار با آنها بسیار راحت است. نکته جالب توجه درباره این تلفن ها این است که دردسر نگهداری و پشتیبانی آن ها بسیار کم است.
  • نوع پنجم، تلفن های تحت شبکه سالن های تولید و آزاد:
    این نوع تلفن همانطور که از نامش پیداست مناسب سالن های تولید و فضاهای آزاد است که در محیط های کارگاهی و صنعتی که ابزار های زیادی در آنجا موجود است، کاربرد دارد. هر یک از تجهیزات این تلفن به سلیقه مشتری انتخاب می شود و در نهایت قیمت آن مشخص می شود.
  • نوع ششم، تلفن های تحت شبکه بی سیم:
    تلفن های تخت شبکه بی سیم از 3 طریق شبکه وای فای، شبکه دکت یا DECT و تلفن های سنتی Cordless متصل می شوند.

نکات خرید و مشاوره درباره انواع تلفن تحت شبکه:

از نکات خرید یک IP Phone میتوانیم موارد زیر را پیشنهاد دهیم.

  • تعیین بودجه برای خرید
  • انتخاب کنید که سرور IP PBX و سرویس VoIP از چه پروتکلی و codec پشتیبانی کند.
  • از فناوری PoE پشتیبانی کند.
  • داشتن تلفن تحت شبکه با انتخاب قابلیت هایی چون مسیریابی (routing) و سوییچینگ (switching)
  • میزان استفاده شما در چه حدی قرار دارد؟
  • سمت شغلی شما در سازمان یا شرکت چیست؟
  • آیا تماس های دریافتی شما زیاد است؟
  • چه انتظاراتی از تلفن خود دارید؟
  • در حال حاضر از چه سیستمی استفاده می کنید و به چه علت قصد تغییر سرویس خود را دارید؟

تمامی نکات ذکر شده مواردی است که برای خرید باید آن ها را بررسی کنید. برای دریافت مشاوره رایگان میتوانید با ماهان ویپ در ارتباط باشید. برای برقراری ارتباط با ماهان ویپ کافیست به صفحه تماس با ماهان ویپ مراجعه کرده تا با کارشناسان مجرب ماهان ارتباط صحبت کنید.

ماهان ارتباط

پیمایش به بالا